Düşünceler Hakkında Bilmek roborock servis

Wiki Article

Gülbahar Roborock Robot Süpürge Yol Servis olarak kullandığınız Roborock bellik robot süpürgenizde mekanik ve sistemsel her sorunda sizlerin cepheındayız. Karşılaşmış olduğunız her problemde gerek telefonla gerekse reva uran servis desteğimizi sizlere sunuyoruz.

Genel anlamda tankın altına gelecek şekilde paspasın üzerine iri parke temizleyici döküp tanka har su koyup kullanıyoruz. Pertı olabilir mu?

10 Mayıs 2021 Selam roborock s5 max aletim Mop ile çtuzakıştırdığımda yegâne seferde temizliği bitiremiyor son iki göz kaldığında şarj ünitesine dhuzurüyor fakat şarj olduktan sonrasında mütebaki odaları temizlemiyor sebebi ne olur ne çözülebilir yardımcı olursanız çok sevinirim

ReactiveAI, S8053'da bulunandan% 50 daha esen performans sergileyen ve en son dip öğrenme mimarisini kullanan bir Tensorflow evriyal sinir ağını çtuzakıştıran bir Qualcomm® APQ6 konulemci yongası ile çetinlendirilmiştir.

Cihazınızda mekanik bir engebe meydana gelmiş kabil. Servisimize getirirseniz bakıp kupkuru veri verebiliriz.

Robot süpürge kullanıcıları cihazdan elan çok satış sonrası garanti ve beceri destek hizmetini ön planda tutarak yorum yapmaktadır. Roborge mağazası olarak satış öncesi ve satış sonrası siz maliyetli kullanıcıların canipındayız.

Yasin as ab vermeme arızası yalnızca tanktan kaynaklanmayabilir. Vakum motoru, anakarta sargılı ve nominalmdan komut alarak çkızılışan bir motordur.

5 Haziran 2021 Merhaba roborock s5 max kullanıyoruz cihaz süpürme nöbetlemi yaparken bir odaya yönlendirdiğimizde aniden kapandı şarjı komple evetğu halde wifi ışığı home ve kapama düğmesi ışığı ıcığı cıcığı çabucak söndü reset atmayı denedik yalnız hiçbir şekilde açılmıyor sebep viomi v2 teknik servis kaynaklı mümkün acaba?

6 Şubat 2022 Telefon bileğdavranışikliği yapmamdan dolayı Roborock S5 yetişekını tekrar yükledim. Yükledikten sonra şifreyi girip telefonla eşleştirme davranmak istediğimde doğrulama kodu mailime geç geldiğinden sisteme teşhismlıyamıyorum.

29 Mart 2021 aparey internal error please reboot the system ihtarsı veriyor. resetlememe karşın her çkızılıştırmamda bir zaman ilerleyip aynı hatayı vermeye devam ediyor. yapabileceğim bir şey var mı sizce?

Roborock s7 sonic robotumun uygulamasını indirdiğimde aplikasyon görüntülükımda devamlı ağ yavaş lütfen bekleyin makaslamaksı çıkıyor iş internette olduğunu düşündüm modem vs bileğdavranıştirdik şiddetını arttırdık lakin hala görüntülükım aynı lütfen yardımcı olmanızı bekliyorum

Cebeci Roborock Robot Süpürge Jüpiter Hizmetleri olarak sizlerin ve robot süpürgelerinizin ihtiyaç duyduğu desteği viomi yetkili servis ankara sunuyoruz. Her telefonla hem de iyi servis hizmeti veren firmamız aklınıza hulliyatlan bütün yol mevzularda ve karşılaştığınız her arızada bir telefon uzağınızdadır.

9 Mart 2021 Selam s5 max robotu uzaktan çkırmızııştırdım ama bir bölgede takildi kaldı wheels suspended relocate your robot and restart uyarisi veriyor şahsen cozebilir miyim?

19 Teşrinievvel 2021 merhaba ab tankının tam takıldığınızda emniyetli olmanız derunin eğer su taknkını robot süpürge üstünde bırakırsanız her çdüzenışmasında kontrolör ikazsı verir bu normaldir, deniz tankını çıkartpostalırsanız uyarı almazsınız

Report this wiki page